Har du brug for snerydning i vintermånederne? Hos J Filbert tilbyder vi snerydning, som er foretaget af et professionelt firma. Vi kan hjælpe med snerydning i Hillerød, Roskilde og andre byer i Nordsjælland. Har du behov for snerydning i Storkøbenhavn, kommer vi også gerne dertil.

Vi har en masse erfaring med snerydning. Derudover har vi de bedste maskiner, der hurtigt og effektivt kan få ryddet dine veje eller områder for sne. Det kan for eksempel være en parkeringsplads, hvor der er behov for snerydning. Vi hjælper forskellige erhverv med snerydning af både store og små arealer.

Vi udfører glatførebekæmpelse og rydning af sne

I vintermånederne kan de kolde temperaturer medføre, at der bliver glatføre. Det kan være farligt både for bilister, cyklister og fodgængere. Det kan derfor være nødvendigt med saltning eller grusning for at gøre det mere sikkert at færdes på det givne område.

På den måde kan vi være proaktive, når temperaturen sniger sig ned under frysepunktet.​

Når sneen falder, står vi selvfølgelig også klar med snerydning. Du har mulighed for at lave en fast aftale, hvor vi kommer, når vejret tilsiger det. På den måde er du altid sikker på at få ryddet fortove, parkeringspladser og lignende, omkring virksomheden, når der er behov for det.

Hvad koster snerydning?

Prisen for snerydning afhænger af, om du ønsker at lave en fast aftale, eller der er tale om et enkeltstående tilfælde. Derudover afhænger vores priser selvfølgelig også af, hvor stort et areal du skal have ryddet for sne, og om du ønsker saltning eller grusning også. Vi kan dog tilbyde en fast timepris.

Ønsker du et uforpligtende tilbud, kan dette også lade sig gøre. Da vi har konkurrencedygtige priser, kan vi helt sikkert sammensætte et godt tilbud til dig. Kontakt os på telefon 27 62 06 20, eller skriv til os på info@jfilbert.dk.​