Skal du bruge hjælp til græsslåning? Så kontakt J. Filbert med det samme for professionel hjælp. Vi står altid klar til at klippe dit græs, når du har brug for det. Vi servicerer både private og erhvervskunder i og omkring Hillerød og Roskilde, samt resten af Nordsjælland.

Uanset om du ønsker en engangsydelse eller en fast aftale, står vi klar til at hjælpe. Vi slår nemlig dit græs lige efter dine ønsker og skræddersyr gerne en aftale, som passer til dine behov.

Typisk skal græsset slås en gang om ugen, men vi kan også komme flere eller færre gange afhængig af dine ønsker.

Gode priser på græsslåning

Vores priser på græsslåning er attraktive, da vi ønsker at holde et niveau, hvor alle kan være med. Prisen bliver billigere, hvis der er flere i samme område, som skal have slået græsset. Det kan eksempelvis være, hvis du bor i en grundejerforening eller lignende, så tilbyder vi billig græsslåning til alle beboere.

Dog tilbyder vi altid gode priser, uanset opgaven.​

Vi har mange forskellige maskiner til rådighed, som kan håndtere selv meget højt græs. Derfor kan vi løse store som små former for græsslåninger.

Vi tilbyder desuden klipning af kanter, så formen på græsplænen holdes pæn.

Kontakt os for flere oplysninger

Har du spørgsmål eller skal vi hjælpe dig med græsslåning, så kontakt os allerede i dag for mere information. Vi kommer også gerne i sommerhuse, så græsset står pænt, når gæsterne ankommer.

Du kan kontakte os på telefon 27 62 06 20 eller du kan sende en mail til info@jfilbert.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.