Har du brug for en, der kan hjælpe dig med anlægning af have? Hos J Filbert kan vi hjælpe med nyanlæg af din have. Vi står klar til at hjælpe, når du bor i Hillerød, Roskilde og andre byer i Nordsjælland. Vi kan tilbyde dig en professionel anlægsgartner, der kan hjælpe dig med dit anlægsarbejde.

Vi går op i kvalitetsløsninger, hvor du får en have, der passer til dit behov. Vi kan klare anlægning af have i alle størrelser. Vi står også klar, uanset om du skal have lagt rullegræs i hele haven, eller du ønsker opsætning af hegn, plantning af buske, bede eller andet.

Få den have, du drømmer om

Anlægning af have kræver en åben dialog. Det har vi meget fokus på hos J Filbert. Sammen finder vi frem til, hvad det er for en have, du drømmer om. Vi kan lave skitesetegning over, hvordan haven skal se ud, hvorefter vi også kan eksekvere det efter tegningen.​

På den måde får du lige præcis den have, du havde forestillet dig, uden at kunne sætte en finger på vores anlægsarbejde.

Vores anlægsgartner kan hjælpe med nyanlæg og dermed skabe et fantastisk uderum, hvor hele familien kan boltre sig.

Hvad koster en ny have?

Prisen for anlægning af have varierer fra have til have. Det kommer selvfølgelig meget an på, hvor stor din have er, og hvad du ønsker at få lavet.

Vi laver både terrasse, bed, stenbed, højbede, rullegræs til græsplæne og lægger fliser. Vi arbejder med konkurrencedygtige priser, der sikrer dig en ny have til billige penge. Er du interesseret i et uforpligtende tilbud, kan vi også klare det.

Kontakt os for at høre mere om nyanlæg

Er du i tvivl om, hvad der er den bedste løsning, står vi gerne til rådighed. Vi kan give dig rådgivning om, hvad der passer til dit behov og hvilke muligheder vi ser.

Derudover kommer vi gerne med gode idéer til anlægning af haven, så det passer til de omkringliggende omgivelser.

Ring til os på 27 62 06 20, eller skriv til os på info@jfilbert.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.